Tuesday, June 29, 2010

Få 50 kr. helt gratis til at spille online bingo for.

Online bingo site fejrer VM med ekstra gode bonusser



Ud over ovnenænte gratis 50 kr, så fordobles alle indbetalinger under VM i fodbold.

VM er i fuld gang i Sydafrika og hjemme i de danske stuer. Og på OnlineBingo.eu er der også dømt fodboldfeber! Alle online bingo spillere tilbydes nemlig en 50 % indbetalingsbonus på alle indbetalinger fra d. 11. juni og helt indtil sidste fløjt på grønsværten lyder d. 11. juli.

Der er med andre ord double up på bonus, hver gang man foretager en indbetaling på sin online bingo konto, imens VM i fodbold ruller over skærmen. Med en indbetalingsbonus på hele 50 %, får man således 100 kroner gratis at spille for, hvis man f.eks. indsætter 200 kroner på sin spille konto. Det giver spillerne bedre chancer for at vinde en af de mange store gevinster, der er på spil på OnlineBingo.eu, idet pengene rækker længere.

”Alle nye spillere, der tilmelder sig OnlineBingo.eu, får selvfølgelig stadig vores 100 % velkomstbonus tilsendt, men for at give vores nuværende spillere endnu flere grunde til at spille hos os, har vi valgt at smide 50 % efter hver krone, man indbetaler, mens VM er i gang. Og til forskel fra så mange andre online gambling sites, gælder bonussen på alle indbetalinger, dvs. uanset om det er 3, 5 eller 10. gang, du foretager en indbetaling, får du 50 % gratis oveni”, lyder det fra Danmarks mest populære bingo site.

For at benytte sig af tilbuddet, skal man blot indsætte en bonus kode, som kan findes på www.OnlineBingo.eu under ’kampagner’.

No comments:

Post a Comment